Фільтр
Ціна
грн грн
Виробники
Колекція
Водостійкість
Клас зносостійкості
Фаска
Країна виробник
Гарантія / Термін служби
Дизайн
Довжина (мм)
Ширина (мм)
Бренд
Фільтр


Блог

Ламінат дешево

.
За статистикою недорогий ламінат - найпопулярніше покриття для підлоги в Україні. Ламінована підлога - складна, багатошарова конструкція. Вперше почали виробляти такі покриття в 70х роках двадцятого століття.

Нижній шар виробляється із залишків деревообробного виробництва і смол. Другий - міцний папір, саме на нього наноситься малюнок, який буде вас радувати. Верхній шар захищає покриття від механічних пошкоджень, вологи та інших впливів. Елітний ламінат не поступається в характеристиках паркету, але і вартість його приблизно дорівнює натуральному покриттю з дерева. На нашому сайті ви знайдете настил високої якості за низькою ціною. ДВП або ДСП забезпечує жорсткість навіть найдоступнішому ламінату на нашому сайті. Його можна використовувати для укладання на кухні, в коридорі, вітальні, спальні або навіть дитячій кімнаті. Купити дешевий, недорогий ламінат по знижці можна за ціною від 350 гривень за квадратний метр. Це підлогове покриття високої якості, але за найнижчою ціною в Києві.

Укладання вимагає певних навичок, також не забудьте придбати підкладку і ретельно підготувати стяжку перед укладанням. Якщо ви сумніваєтеся у власних силах, краще довірити монтаж професіоналам.

.

Ламінат купити в Києві дешево

.
На нашому сайті ви знайдете свіжі акційні пропозиції за допомогою яких можливо купити недорогу підлогу. Ми завжди розпродуємо залишки складу за найнижчою ціною в Україні. Такі пропозиції вигідні покупцям невеликої кількості покриття для підлоги.

Купити ламінат недорого


• Доставка власним автотранспортом;
• Гарантія на весь товар;
• Сервіс на високому рівні.

Якщо у вас виникли питання - телефонуйте або пишіть, наші менеджери із задоволенням на них дадуть відповідь. Ми намагаємося, щоб кожен клієнт став постійним і рекомендував нас своїм знайомим.

.

.

Дешевий