Фільтр
Ціна
грн грн
Виробники
Ширина (см)
Матеріал
Покриття
Товщина (мм)
Товщина (мм)
Фаска
Країна виробник
Конструкція
Дизайн
Система кріплення
Селекція
Бренд
Фільтр


Блог

Паркетна дошка Ялинка

- улюблений паркет в усі часи

паркетна дошка ялинка

Стримані нейтральні або темні насичені тони, гладка або фактурна поверхня, лаковане або масляне покриття, унікальна текстура - всі ці обробки роблять сучасну паркетну дошку французька ялинка ідеальним тлом для правильної розстановки акцентів в стильному інтер'єрі. Природні мотиви і натуральні відтінки дерева відмінно гармоніюють і з традиційними, і новомодними сучасними інтер'єрами. Як вибрати якісний паркет і купити саме таку французьку ялинку, яка прослужить багато років, ми розповімо далі.

.

Паркетна дошка французька ялинка - оригінальні версії укладання класичного паркету

паркетна дошка французька ялинка

Паркетна дошка ялинка являє собою однакові прямокутні або у формі паралелепіпеда плашкии, які укладаються під кутом 90 градусів. Для кріплення дощок використовуються замкові з'єднання або «шип-паз» і додатково фіксують підлогу за допомогою клею. Для того щоб підлога виглядала ідеально і прослужила довго, важливо купити французьку ялинку від перевірених виробників, які випускають матеріал однакового розміру з правильною геометрією.

.

Паркетна дошка ялинка в Києві за доступною ціною

Плануєте купити паркетну дошку ялинкою? Пропонуємо Вам ознайомитися з популярними видами такого паркету:

.

1)   Французька ялинка дуб - найпопулярніша і практична підлога. Дошки можуть бути різних форматів по довжині і ширині, але, переважно, не надто великі. Краї дощок обрізані під 60 або 45 градусів. Така підлога відмінно вписується і в маленькі, і в просторі приміщення. Лакована підлога візуально розширює простір. З плином часу дубовий паркет ялинкою не втрачає своєї актуальності;

.

паркетна дошка французька ялинка купити київ

2)   Англійська або угорська ялинка - вишуканий малюнок підлоги укладається особливим способом, при якому майстри викладають плашки ступінчастими стиками під кутом 90 градусів. Поєднуючи плашки з різних текстур і розпилів деревини, вдається отримати унікальний візерунок підлоги, що переливається всіма відтінками півтонів. При такому укладанні з'являються необмежені можливості для свободи дизайнерської творчості. Майстри поєднують плашки з різним кольором, укладають попарно або використовують різноманітні декоративні вставки, щоб збагатити зовнішній вигляд паркетних підлог. Залежно від стилю інтер'єру підбирають паркетну дошку ялинка з дуба, ясена, горіха, венге та інших сортів деревини.

.

Паркетна дошка Ялинка - одне з найпопулярніших підлогових покриттів, оскільки відрізняється не тільки чудовим і оригінальним зовнішнім виглядом, але і має безліч переваг, серед яких міцність, довговічність, зносостійкість і можливість повторної реставрації підлоги.

Де вигідно купити паркетну дошку французька ялинка в Києві?

 

В асортименті магазину «Всё на пол» зібрана унікальна колекція кращих підлогових покриттів для дому від провідних європейських виробників. Вибирайте паркет або інженерну дошку ялинка за прийнятними цінами в каталогах на нашому сайті. Для продовження терміну експлуатації дерев'яних покриттів рекомендуємо скористатися спеціальними засобами паркетної хімії для догляду за підлогою.