Фільтр
Ціна
грн грн
Виробники
Фільтр


Блог

Декоративні стельові балки - популярний декор для модних інтер'єрів

декоративні стельові балки

Популярні інтер'єри в стилі лофт, кантрі, прованс, а також будинки з сільським дизайном мають на увазі наявність масивних дерев'яних балок на стелі і стінах. Це нескладно зробити під дахом в заміському будинку з натурального дерева, досить просто не ховати конструкцію покрівлі. Але багато споживачів цікавляться, а як встановити швидко і недорого балки на першому поверсі або підвалі будинку, або в міській квартирі, особливо якщо площа і висота стелі не дозволяють встановити справжні важкі дерев'яні балки?

Декоративні балки з поліуретану під дерево - саме той варіант, який вибирають сучасні дизайнери! Зовні ви отримуєте саме той ефект, який і очікуєте, проте з технічної точки зору такий декор встановити набагато простіше, ніж дерев'яні конструкції.

 

Декоративні балки з поліуретану - сучасна альтернатива дереву

декоративні балки оптом

Декоративні балки з дерева принесуть в приміщення атмосферу затишного заміського особняка, підкреслять оригінальний стиль інтер'єру, ваше житло буде виглядати особливо комфортно і незвично. Однак дана конструкція коштує неймовірно дорого, тому дозволити собі натуральний декор можуть далеко не всі.

Дизайнери пропонують звернути увагу на ліпний декор з поліуретану , який досить широко використовується при оформленні сучасних приміщень. Декоративні балки з поліуретану спочатку мають білий колір і рельєфну фактуру. Однак матеріал легко забарвлюється в будь-який відтінок, тут ваша фантазія не обмежена: можете пофарбувати в колір стін або стелі, контрастний чорний, червоний, сріблястий, застосувати патинування і т.д. Також ви можете придбати популярні забарвлені декоративні стельові балки темно-коричневого або натурального кольору з імітацією під дерево.

Як використовувати перекриття, що імітують декоративні балки, залежить від вашої фантазії і стилю квартири. За допомогою оригінального декору можна креативно прикрасити приміщення, створити атмосферу лофт або іншого індустріального стилю. Також декоративні балки на стелю допоможуть приховати наявні дефекти стелі або оздоблювальних матеріалів. На відміну від справжніх дерев'яних конструкцій поліуретанові вироби мають безліч переваг:

імітують декоративні балки перекриття

  •   Полегшена вага, ось чому ліпний декор легко кріпиться до стелі та стін;
  •   Ціна на декоративні стельові балки нижче, ніж на дерев'яні конструкції;
  •   Стійкість форми і розмірів. Поліуретан довговічний, не схильний до деформації;
  •   Вологостійкість;
  •   Пожежна безпека;
  •   Порожнисті усередині балки допоможуть приховати технічні комунікації, дроти, труби;
  •   Оптимальні розміри і форми. Вибирайте балки, які добре впишуться в інтер'єр і підійдуть за  розмірами приміщення.

Декоративні панелі з поліуретану - цей той елемент, який додасть вашим апартаментам неповторний самобутній вид.

 

Де купити декоративні балки на стелі в Києві недорого?

декоративні балки на стелі

Перед ремонтом слід ретельно продумати розташування декоративних стельових балок і правильно розрахувати їх кількість. В інтернет-магазині «Все на підлогу» в Києві є велика кількість різноманітних панелей різних форм в популярних кольорах. Фахівці магазину допоможуть вибрати вироби, які ідеально підійдуть під класичний або індустріально-промисловий дизайн інтер'єру. Перед тим, як купити декоративні балки з дерева, вивчіть асортимент виробів з поліуретану в наших каталогах, адже такий декор набагато дешевше і практичніше!

Шукаєте, де замовити декоративні балки оптом? Звертайтеся до консультантів магазину, щоб дізнатися про спеціальну ціну для роздрібних і оптових покупців. За найдемократичнішими цінами в Києві у нас представлені декоративні плінтуса, карнизи, ЗD панелі, колони та інші аксесуари.