Фільтр
Виробники
ще ... згорнути
Ціна
грн грн
Фільтр


Блог

Dekowood декоративні балки

- кращі декоративні балки і панелі «під дерево»


decowood балки deco wood офіційний сайт

У популярних інтер'єрах заміських будинків в стилі кантрі, прованс, класичному, скандинавському і т.д. досить часто ми спостерігаємо, що застосовуються дерев'яні балки на стелі. Якщо раніше всі намагалися їх приховати, вважаючи їх чорновою стелею, то сьогодні новий тренд - виділити балки, як модний акцент інтер'єру.

І якщо вам також подобається такий інтер'єрний прийом, і ви хотіли б купити дерев'яні балки для стелі вашого заміського будинку або квартири, але вас зупиняє їх вартість або складність монтажу, то пропонуємо розглянути варіант декоративних поліуретанових балок. За зовнішнім виглядом поліуретанові вироби нічим не відрізняються від дерев'яного аналога, але мають ряд переваг:

.

decowood балки офіційний сайт

  •   Мають невелику вагу, що дозволяє їх встановлювати на гіпсокартонні потолки або перегородки;
  •   П-образна порожниста конструкція сховає інженерні комунікації всередині балки;
  •   Поліуретан має високий рівень вогнестійкості;
  •   Матеріал не схильний до дії вологи, цвілі, грибків;
  •   Балки з поліуретану не змінюють свою геометричну форму, їх не коробить при перепадах вологості;
  •   Монтаж балок легко виконати своїми руками;
  •   Вартість декоративних виробів значно нижче дерев'яних аналогів.

decowood панелі Україна

 

Компанія Dekowood Україна - великий виробник поліуретанових балок і панелей. Балки від Dekowood - це оригінальне оформлення інтер'єру будь-якого приміщення. Вироби мають кілька стандартних форм і кольорів, балки білого кольору можна пофарбувати в будь-який контрастний колір або в колір стін або стелі, також ви можете придбати балки популярного темно-коричневого кольору з дуже реалістичною фактурою або кольору  натурального дерева. Декоративні балки DekoWood здатні приховати нерівності стелі, візуально розширити простір кімнати. Так само рекомендуємо звернути увагу на DekoWood панелі, які прикрасять стіни будинку.

Асортимент DekoWood балок, представлених на офіційному сайті компанії, зручно купити в Києві в салоні «Всё на пол» за прийнятними цінами, ми пропонуємо знижки і додаткові приємні бонуси всім нашим клієнтам.