Фільтр
Ціна
грн грн
Виробники
Колекція
Водостійкість
Клас зносостійкості
Фаска
Країна виробник
Гарантія / Термін служби
Дизайн
Довжина (мм)
Ширина (мм)
Бренд
Фільтр


Блог

Ламінат Туреччина

.

Отримати визнання на європейському ринку не просто, необхідно відповідати найвищим стандартам, особливо щодо екологічної безпеки. Турецький ламінат AGT підкорив досвідчених і вимогливих європейців бездоганною якістю, благородними відтінками, стильним, сучасним дизайном і адекватною ціною.

З упевненістю він завойовує і український ринок, інтернет-магазин Vsenapol із задоволенням пропонує купити ламінат АГТ Туреччина за доступною ціною. Благородні пастельні і чудові темні тони натурального дерева підходять як до сільського стилю, так і до стилю модерн, надають стриманості і елегантності. Люди активної життєвої позиції зможуть оживити інтер'єр м'якими меблями, картинами та аксесуарами.

 

Ламінат Туреччина - переваги

.

Високий професіоналізм, інноваційні технології, залучення фахівців компанії Unilin до розробки замкового з'єднання дозволили створити ефективне виробництво: якісний турецький ламінат, ціна на який буде досить дешева.

Висока щільність плити перевищує межі показників для 32 класу, надаючи міцності, довговічності і вологостійкості всій панелі. Замкові з'єднання - одні з кращих в Європі, надійні і довговічні, дозволяють демонтувати і зібрати його в новому приміщенні. Ламінат АГТ - вологостійкий, захисне покриття надійно забезпечує стійкість до стирання і вигорання.

У вас є прекрасна можливість зробити вигідну покупку в інтернет магазині «Всё на пол». Гарантія виробника на ламінат Туреччина велика - до 20 років, ціна бюджетна для такої якості. Якщо ваші вимоги до зносостійкості набагато вище, то з гарантією на весь термін експлуатації можна купити ламінат Швеція, також до 30 років гарантії дає ламінат Австрія або ламінат Бельгія .

Вибирайте, купуйте, замовляйте! Вигідні ціни, зручна доставка!

.

Туреччина