Фільтр
Ціна
грн грн
Виробники
Колекція
Водостійкість
Клас зносостійкості
Фаска
Країна виробник
Гарантія / Термін служби
Дизайн
Довжина (мм)
Ширина (мм)
Бренд
Фільтр


Блог

Ламінат AGT

.

.

Турецька фірма AGT трохи більше тридцяти років на ринку виробництва підлогових покриттів, але міцно завоювала позиції лідера в Європі завдяки новітнім розробкам і правильній ціновій політиці. Купити ламінат АГТ для житлових приміщень вигідно пропонує інтернет магазин Vsenapol.

Світлі тони натуральної деревини, гарна якість, 15 років гарантії, бюджетна ціна на agt. Київ і Україна розширюють співпрацю з турецькою фірмою, АГТ останніх колекцій можна обрати в нашому зручному електронному каталозі і зробити замовлення.

.

AGT ламінат - кращі характеристики ламінату 32 класу

.

Висока якість турецькому ламінату забезпечується:

1. Великою щільністю несущої плити, вона становить 900 кг/м кв. Це визначає характеристики міцності, зносостійкість і здатність протистояти механічним навантаженням, а також вологостійкість.

2. Якісним замком, що гарантує довговічність, його розробкою займалися фахівці бельгійської фірми фірми Unilin, яка випускає ламінат quick step , один з кращих брендів Європи.

3. Екологічна безпека - АГТ містить всього 100 мг формальдегіду в 1 кг плити, це задовольняє найвищі європейські стандарти.

Чому ламінат АГТ купити вигідно?

.

Найбільш затребуванний 32 клас популярний в Європі, і інтернет магазин «Всё на пол» пропонує якісний АГТ купити за хорошою ціною. Крім прекрасних експлуатаційних характеристик, agt ламінат Київ підкорює прекрасним декором, світлими тонами, сучасним дизайном, що враховує останні тренди в інтер'єрі приміщень.

Купити ламінат АГТ в інтернет магазині Vsenapol в Києві вигідно. У нас найкращі ціни, безкоштовна консультація, розрахунок необхідної кількості матеріалу і своєчасна доставка.

Якщо ви шукаєте супер матеріали для підлоги, ви також можете ламінат Kaindl або ламінат Krono Original купити в Києві - найкраща європейська якість, лідери продажів в Європі.

.

Всі відгуки про ламінат AGT можна прочитати за посиланням

.

AGT