Паркетна дошка еталонної якості - це Sorte Wood

Розкішні підлогові покриття Sorte Wood заповнять вашу міську квартиру або приватний будинок різноманітністю відтінків і красою фактур зрілого дерева. знижки на паркетну дошку Паркетна дошка з нової колекції українського виробника Sorte Wood виглядає вишукано і оригінально за рахунок дрібних візерунків деревини, підкреслених патинуванням,  брашируванням, струганням або іншими видами старіння. Паркетна дошка має теплу матову або глянсову поверхню, по якій приємно ходити босоніж.

Вся продукція Sorte Wood створюється з урахуванням строгих норм і стандартів якості. Тому сучасні підлогові покриття характеризуються гарантійною стабільністю і міцністю. Паркетні підлоги покриті зносостійким лаком, тому витримують екстремальні експлуатаційні навантаження, залишаючись в первозданному вигляді як мінімум 10 років.

Оголошуємо про початок акції на паркетну дошку Sorte Wood в салоні «Всё на пол»! Ми пропонуємо знижку 25%, щоб у Вас була можливість купити якісну паркетну підлогу! Подивитися весь асортимент і ціни можна за посиланням.