Ламінат Quick Step - багатство фактур і відтінків

 

Якщо ви хоч раз вибирали підлогове покриття для дому, напевно знайомі з матеріалами бельгійського бренду Quick Step - найбільшого європейського виробника підлогових покриттів. ламінат Quick Step знижка і розпродаж Ламінат Quick Step - один з найміцніших і зносостійких матеріалів з бездоганними технічними характеристиками. Ламінована підлога ідеально підходить для укладання в квартирі, житловому будинку або офісному приміщенні.

При створенні гармонійного дизайну підлогове покриття в будинку грає ключову роль. Ламінат модних відтінків Quick Step - це запорука затишної домашньої атмосфери і радісного настрою при найвищій якості і зручної системи монтажу. Матеріал придатний для використання в будь-яких приміщеннях. У шоу-румі «Всё на пол» представлені кращі колекції ламінату Quick Step з різними класами міцності і водостійкості.

У грудні ламінат з колекцій LARGO, PERSPECTIVE і ELITE можна купити неймовірно вигідно, адже ми оголошуємо про старт грандіозної акції! Переходьте за посиланням, щоб вибрати ламінат і переконатися, що зараз ціни найнижчі!