Вибираєте новий паркет? Напевно, зіткнулися з різноманітністю виробників з різних країн. В Україні в магазинах паркетної дошки широко представлено продукцію вітчизняних, польських, бельгійських, італійських, турецьких, шведських та інших виробників. На чому ж зупинити вибір, і паркетна дошка якого бренду визнана найкращою у світі?

магазинах паркетної дошкиЗавдяки надійності, міцності та вишуканій природній красі паркетна дошка завжди затребувана споживачем. Інтернет-магазини паркетної дошки пропонують великий вибір товарів якісних та не дуже, дорогих та доступних за ціною. Зупинивши вибір на певній породі дерева, в магазині покриттів для підлоги можна розгубитися серед безлічі брендів. Виробники пропонують паркетну дошку різну за фактурою, текстурою, кольором та розміром. На що треба звернути увагу в магазині підлогових покриттів у Києві:

• Склад матеріалу та екологічну безпеку. Неприпустимий вміст токсичних сполук;

• Гарантія якості; наявність сертифікатів;

• Оптимальна вологість паркетної дошки менше 10%;

• Товщина верхнього шару не менше ніж 2,5 мм;

• Експлуатаційні характеристики матеріалу.

Для багатьох покупців ціна є основним моментом. Однак слід враховувати, що якісні та довговічні покриття для підлоги з дерева не можуть коштувати занадто дешево.

.

Популярні бренди в інтернет магазин підлогових покриттів

.

магазинах паркетної дошки Vsenapol Всё на полФахівці у сфері паркету поділилися основними характеристиками найпопулярніших брендів, асортимент продукції яких представлений в інтернет-магазинах підлогових покриттів у Києві та Україні:

• Rezult  – українська компанія, яка понад сто років працює з деревом та випускає дерев'яні підлогові покриття еталонної якості. Завдяки модернізації виробництва Барлінек виготовляє паркет відповідно до основних світових стандартів. Продукцію виробляють із лісів, вирощених лише на легальних поновлюваних плантаціях. Компанія щорічно фінансує висадку нових дубів за схемою: 1 висаджений саджанець за кожну продану упаковку паркету. Сьогодні паркетна дошка Барлінек займає лідерські позиції в Україні та Європі завдяки високій якості та екологічній безпеці;

• Serifoglu – преміальний турецький бренд, що спеціалізується на виробництві паркетної дошки з європейських та екзотичних порід дерев. Продукція Шеріфоглу зустрічається у житлових будинках, офісах, комерційних приміщеннях усієї Європи. Лінійка налічує більше десяти колекцій, безліч варіантів дизайну покриттів. Покупці відзначають високі експлуатаційні характеристики паркетної дошки.

• Еsta Parket – сімейна естонська компанія, виробник багатошарової паркетної підлоги відмінної якості. Виробництво використовує тверді породи дуба, ясена, горіха. Компанія відрізняється демократичними цінами та гнучкою виробничою політикою - може виробляти дошку не лише у стандартних кольорах та обробках, а й згідно з побажанням чи зразками клієнта, що вкрай рідко пропонують великі європейські виробники.

Brand Wood – виробник дерев'яних покриттів із Індонезії. У колекції представлена ​​паркетна дошка з цінних порід дерева (горіх, сунгкай, палісандр, тик, мербау). Вся продукція випускається на основі натуральної деревини, гарантовано надійна та безпечна;

• Karelia – фінська компанія, що популярна в Європі та добре відома в Україні. На виробництві дотримуються європейських стандартів, кожен етап ретельно контролюється. Компанія Карелія – неодноразовий переможець престижних конкурсів;

Перш ніж купити паркетну дошку в інтернет-магазині підлогових покриттів України, рекомендуємо звернутися за консультацією до висококваліфікованих спеціалістів. Ви не просто отримаєте пораду, вам допоможуть легко і швидко підібрати необхідне покриття для підлоги.