ламінат quick step колекціїМи знаємо багато різних виробників ламінату, але тільки бельгійська компанія Quick Step особливо популярна у всьому світі.

Ламінат QuickStep відомий не тільки в Європі, але і в Азії, США і навіть Австралії. У чому секрет успіху бельгійського бренду, і чи дійсно ламінат Quick-Step настільки хороший?

 

Ламінат quick step колекції

 

Якщо ви шукайте хороше ламіноване покриття для будинку або офісу, напевно ви зіткнетеся з ламінатом Quick-Step. Про бездоганні технічні характеристики матеріалу інформації досить багато. Довговічність, зносостійкість і міцність ламінату підтверджують численні відгуки споживачів. Ми ж сьогодні детальніше обговоримо декори ламінату Quick-Step.

Бельгійський бренд регулярно випускає нові колекції ламінату, дивуючи покупців різноманітністю кольорів, відтінків і текстур. Виділимо найбільш популярні колекції, які стануть чудовим доповненням домашніх і комерційних інтер'єрів:

ламінат quick step колекція arte Верхній шар ламінату декорований під старовинну керамічну плитку або підлогу в стилі Версаль. V-образна фаска дозволяє створювати ексклюзивний дизайн на вашій підлозі. Ламінат Quick Step з колекції Arte - довговічне і стійке покриття для підлоги, а також чудова можливість доповнити інтер'єр модним розкішним аксесуаром.

Приємна гладка текстура підлоги в поєднанні з нейтральним декором, оформленим в невиразних півтонах, дарує візуальну естетичну насолоду і неймовірні відчуття при ходінні босоніж. Ламінат колекції Classic хоч і не має фасок, але укладається без особливого клопоту і великих витрат часу. Покриття Hydrosеаl забезпечує додатковий захист планок, і дає можливість використовувати ламінат в приміщеннях з підвищеною вологістю.

ламінат quick step колекція classic Бюджетна колекція Creo - це ламінат стандартного формату без фасок, що дозволяє створювати ефект монолітного підлогового покриття. Красиві дерев'яні візерунки і завитки реалістично імітують ефект натуральної дерев'яної дошки. Розкішний колір підлоги виглядає яскраво і вишукано при правильному контрасті з меблями і стінами. Жорстка текстурована поверхня візуально допомагає приховати пил і сліди босих ніг.

Елегантний ламінат з серії Eligna - це той вишуканий аксесуар, якого не вистачає для повної чаші домівки. Малюнок підлоги повторює витончені лінії зрубу дерева, це дозволяє матеріалу виглядати натурально. Важливо, що насолоджуватися вишуканою підлогою можна тривалий час, адже матеріал досить міцний, не деформується в результаті попадання вологи. У колекції представлені плити звуженого формату, що імітують масивну дошку.

колекція ламінату квік степ Перетворіть будь-яку кімнату в вашому будинку або офісі в унікальне місце, яке притягує відвідувачів своїм нетривіальним інтер'єром. Відтінки ламінату колекції Eligna Wide створюють сильний візуальний ефект, завдяки підлозі, складеної з планок збільшеного формату, та виглядають як єдиний безшовний матеріал.

Серія елегантних покриттів, шовковиста поверхня яких дарує приємні відчуття при ходінні босоніж. Відтінки від карамельних і світло-сірих до темно-шоколадних впишуться в сучасні і традиційні інтер'єри.

ламінат квік степ колекції Модна колекція ламінату з декором, що імітує дорогу керамічну плитку в трендових сірих і графітових півтонах. Кожна планка містить від однієї до трьох плиток з різним поперечним з'єднанням. Ламінат колекції Exquisa - креативне дизайнерське рішення для житлового будинку, квартири або стильного офісу.

Найкрасивіші і найнасиченіші деревні візерунки можна побачити на поверхні ламінату Quick-Step Impressive. Дошки виглядають настільки природно, що створюється враження ходьби по дерев'яному настилу. Ламінат оброблений водовідштовхувальним покриттям HydroSeal, тому проявляє максимальну стійкість до вологи і перепадів температур.

ламінат quick step колекція perspective київ Освіжіть ваш офіс або робочий кабінет новою підлогою серії Impressive Ultra. Декори в точності повторюють кольори колекції Impressive, але мають підвищену стійкість до зношування та інших механічних навантажень. Ламінат з традиційним ефектом натурального дерева виглядає природно і гармонійно навіть в нежитлових приміщеннях, приносячи простору нотки тепла і затишку.

Строгий інтер'єр в дусі сучасного мінімалізму неможливий без підлогового покриття масштабного розміру з переважанням холодних відтінків. Ламінат колекції Largo стриманий, але вишуканий, дошки з ефектом старіння дерева і 4-х сторонньої фаскою прекрасно підкреслюють чіткі форми елементів інтер'єру.

quick step classic ламінат колекція Колекція Quick-Step Majestic представляє ламіновані плити в максимально можливому розмірі. Підлога збільшеного формату ідеально підходить для укладання в просторих житлових приміщеннях або в стильних офісах закритого типу. Кольорове рішення у всіх відтінках бежевого і сірого кольору заворожує погляд і додає загальній картині приміщення розкішний вигляд.

Для всіх цінителів вантажного стилю компанія Quick-Step випустила лінійку ламінованих підлог Signature, на яких чітко проглядаються розпили і тріщини, вишукані візерунки і завитки дуба або горіха. Тепер його практично не відрізнити від підлоги з натурального дерева. У колекції представлено ламінат Квік Степ з блискучим лаковим або матовим ефектом і водовідштовхувальним покриттям HydroSeal.

Безперервні впровадження нових технологій та сучасних дизайнів дозволяють компанії Quick Step залишатися на вершині рейтингу виробників підлогових покриттів в Європі. А широкий асортимент декору і висока якість сировини залучають з кожним роком все нових споживачів.