Сьогодні важливий і значущий день для всієї компанії «Всё на пол»! 10 років тому ми організували свій бізнес, щоб у всіх українських споживачів була можливість купувати покриття для підлоги від брендових виробників за приємними цінами! Ми успішно продовжуємо виконувати свою місію на паркетнjve ринку, розвиваємо свої горизонти і прагнемо надавати сервіс на високому рівні! 10 Років компанії

За 10 років своєї діяльності ми здійснили велику кількість проектів, нам вдалося досягти якісних показників в цьому бізнесі. Особлива гордість нашої компанії - наші партнери і клієнти, завдяки яким ми розвиваємося і вибудовуємо нові цілі! У перспективі розвитку нашої компанії знайомство українських клієнтів з новими світовими брендами і унікальними колекціями підлогових покриттів.

Головне досягнення компанії «Все на підлогу» за 10 років - ідеальна ділова репутація! Наше ім'я добре відоме в Києві і Україні, ми прагнемо підтримувати свій статус надійного партнера.

Місія «Все на підлогу» - перетворити покупку і установку підлогових покриттів в легкий захоплюючий процес, який приносить самі задоволення.

Спасибі, що вибираєте нас!