Ми відкриті до співпраці з іменитими брендами і раді повідомити про початок нашої спільної діяльності з популярною турецькою компанією «Serifoglu».

Паркетна дошка Шеріфоглу

Сьогодні це один з найбільших постачальників паркету в Європі. Компанія більше 50 років займається виробництвом натуральних підлогових покриттів. Щоб зберегти лідируючі позиції, підприємство постійно покращує експлуатаційні характеристики матеріалів. Крім того, виробник приділяє велику увагу екологічній чистоті продукції та на фабриках використовує лише сировину з поновлюваних лісових угідь.

Компанія «Шеріфлор» завоювала всесвітню популярність завдяки виробництву багатошарового паркету. Тонування лаком і маслом, що не містить токсичних речовин, робить дошку ще надійніше і міцніше. Для цінителів брашированної поверхоні випускається колекція дощок, підданих ручному струганню.

Паркетна дошка Serifoglu

Турецька компанія дбає про своїх клієнтів, спрощуючи систему збирання підлогового покриття. Шип-паз і клік-система - найбільш прості сполучні замки. Виробничі підприємства «Serifoglu» весь час вдосконалюються, впроваджуючи інновації і революційні технології. 

Підприємства «Serifoglu» вражає розмахом виробництва, а асортимент його матеріалів - своєю різноманітністю! Безліч відтінків, фактур, розмірів і декорів. У роботі використовують деревину дуба, горіха, венге, мербау, зебрано, ірокко, сапеле і інших тропічних дерев. Паркет від «Serifoglu» випромінює тонкий шарм, підкреслює елегантність вашого інтер'єру і ваш витончений смак. Ми відібрали найкращі екземпляри по самим жорстким критеріям: однорідність, наявність сучків, оригінальність фактури і неповторний малюнок.

Скоро для всіх наших покупців представимо оновлену колекцію турецького паркету «Serifoglu». Слідкуйте за нашими новинами на сайті інтернет-магазину «Всё на пол».