паркетна дошка з поперечним струганням

Розвиваючи виробництво дерев'яних покриттів для підлоги під власним брендом, ми прийшли до висновку, що на нашому ринку зовсім немає паркетної дошки з поперечним струганням за прийнятною ціною. Європейські колеги давно використовують дану методику обробки дерева і випускають паркет в такому модному дизайні вже не перший рік, але вартість цієї дошки на українському ринку доступна далеко не кожному цінителю даних ноу-хау в паркетної індустрії.

У 2018 році керівництво компанії «Всё на пол» прийняло рішення про старт продажів струганої дошки вітчизняного виробництва, і не так давно новинки у великій різноманітності популярних кольорів і розмірів вже з'явилися в нашому салоні. 

Головний технолог виробництва поділився з нами особливостями струганої дошки і розповів докладніше про процес:

паркетна дошка поперечного стругання Київ

- Для створення подібного ефекту дошку перед фарбуванням і фінішною обробкою піддають струганню поперек волокон і обробці щітками. Поверхня дошки покривається нерівномірними хвилями. Об'ємна текстура матеріалу, гра тіней і відтінків створюють приголомшливий малюнок. Стругана паркетна дошка виглядає як благородне старовинне покриття, немов відшліфоване часом і людьми. Така підлога визнана не тільки дивовижно красивою, але і корисною! Ортопеди наполягають, що для босих ніг тепла дерев'яна рельєфна поверхня - кращий масажер і відмінна профілактика плоскостопості.

строганная паркетна дошка Київ

Для того щоб поліпшити експлуатаційні характеристики дошки, її обов'язково обробляють після цього лаком або масло-воском. В результаті дошка набуває стійку до зношування поверхню і більш привабливий вигляд. Після дошка упаковується і стає вже повністю готовою до укладання та вживання. На нашому виробництві контроль якості здійснюється на кожному етапі, завдяки чому на виході маємо високотехнологічний європейський продукт.

Шоу-рум «Всё на полу» запрошує всіх поціновувачів ексклюзивних матеріалів оцінити естетичні та технічні характеристики паркетної дошки з поперечним струганням. Завдяки вдосконаленому обладнанню та високій кваліфікації наших майстрів ми з гордістю можемо анонсувати старт продажів нової колекції паркетної дошки європейського рівня за українськими цінами!