Купити паркет для будинку в Києві

Дерев'яні підлогові покриття визнані самим екологічним і безпечним матеріалом, який ідеально підходить для установки в заміському будинку, міській квартирі, офісному просторі або комерційних приміщеннях. Купити паркет дешево від кращих українських та світових виробників зручно в шоу-румі «Всё на пол» в Києві.

купити паркет Київ

Як вибрати паркет?

Всі знають, що паркет - престижне і дороге підлогове покриття. Цінно воно тим, що виробляється з природних матеріалів і володіє бездоганними технічними характеристиками. До того ж благородне дерево неймовірно красиво виглядає в будь-якому інтер'єрі і надає особливий статус вашому будинку. Який паркет краще вибрати для квартири, щоб він прослужив довго і не вимагав дорогого ремонту?

Види паркетних покриттів для підлоги

Багатьом споживачам добре знайомі слова «паркет», «паркетна дошка», «інженерна дошка». Що об'єднує всі ці підлогові покриття і в чому суттєва між ними різниця, з'ясуємо детальніше.

Всі види паркетних підлог схожі в одному - вони виробляються з натурального дерева. Структура і форма у всіх видів дощок різна. Розглянемо основні види паркету:

  1. Масивний паркет - матеріал з цільного шматка дерева. Кожна дошка обладнана шип-пазом, що полегшує монтаж підлоги. Масивний паркет - найміцніший і зносостійкий. Його поверхня, оброблена лаком або маслом, зберігає свою естетичну привабливість протягом 20-25 років. Професійне шліфування і циклювання підлоги повернуть йому первісну красу. Але не варто забувати, що для масивного паркету потрібні ідеальні умови температури і вологості. І важливим є висока кваліфікація укладальників для ідеального результату не тільки відразу ж після укладання, але і на весь термін служби.
  2. Паркетна дошка - це тришарове покриття, що характеризується підвищеною стійкістю до перепадів температур і рівня вологості. Для зручності монтажу паркетна дошка випускається різних розмірів і форм. Дане підлогове покриття представлено в інтернет-магазині «Всё на пол» за найприємнішою ціною. Купити паркетну дошку можна як для будинку, так і офісного або комерційного приміщення.
  3. Штучний паркет - це дрібні дерев'яні планки, які укладаються на підлозі в єдину розкішну композицію. З штучного паркету виробляють складні орнаменти і малюнки. Для зручного монтажу дощечок, кожна з них обладнана спеціальним шип-пазом, тому не допускається викладати їх без використання клею і цвяхів. Паркетна дошка Київ Купити
  4. Набірний паркет або модульний паркет - так звана мозаїка, яка складається з невеликих дерев'яних планок, зібраних на щиті. Щитовий паркет складається з двох шарів, з'єднаних між собою клеєм. Верхній шар матеріалу - це добірна деревина, нижній - фанера. Щитовий паркет використовують для укладання малюнків у вигляді квадратів або інших геометричних фігур. Виробники забарвлюють планки в різні відтінки, завдяки чому можливо створювати ексклюзивні композиції на підлозі. Набірна підлога встановлюється за допомогою клею на рівну шліфовану підкладку з фанери або міцну підготовлену стяжку.
  5. Художній паркет - один з найцінніших матеріалів для підлогових покриттів. Для його виробництва використовують виключно деревину цінних порід дерев різних кольорів. Складний багатогранний малюнок на підлозі утворюється з безлічі планок, що розрізняються за своїми розмірами. Художній паркет виглядає неймовірно розкішно і елегантно і підходить для укладання в елітних закладах. Укладання художнього або мозаїчного паркету - складний і тривалий процес, що вимагає високої кваліфікації фахівців.

Щоб вибрати необхідні матеріали з натурального дерева за вигідними цінами, заходьте в будь-який час на сайт магазину «Всё на пол». Наші консультанти в режимі онлайн підрахують необхідну кількість паркету і його вартість.

Яку вибрати деревину для підлоги в Києві?

Ми вибираємо паркет, щоб в нашому будинку завжди були теплі, екологічно чисті покриття. Асортимент паркетних покриттів вражає уяву, але, з огляду на різноманіття сортів деревини, остаточний вибір зробити дуже проблематично.

Слід враховувати, що якість паркету безпосередньо залежить від виду сировини, з якого його виробляють. Саме сорт дерева найбільше впливає на ступінь щільності і зносостійкості матеріалів. Виробники вибирають різні сорти деревини. Найякіснішими і зносостійкими визнані дошки з дуба, ясена, бука, горіха, клена, мербау, ятоба або бамбука. купити паркет, паркетна дошка купити Київ

Розглянемо детальніше популярні види деревини:

Дуб - одна з найміцніших деревин, що володіє приголомшливим золотисто-коричневим відтінком. Висока твердість матеріалу дозволяє уникнути проблем, пов'язаних з утворенням тріщин і вм'ятин. Згодом дубове покриття злегка темніє і стає більш насиченого кольору.
Ясен - деревина з характерною рельєфною текстурою. Жовтувато-пісочні відтінки з коричневими візерунками чудово виглядають як під лаком, так і під маслом.
Клен - міцний і щільний матеріал, що відрізняється молочно-карамельним відтінком. Згодом кленовий паркет трохи темніє і набуває теплого жовтого відтінку.
Бук - деревина, яка не поступається за своїми фізико-механічними характеристиками дубу. Володіє приємним жовтуватим відтінком, іноді з червоними візерунками і кільцями. На поперечних зрізах добре видно вузькі і широкі промені. Але ця порода більш інших схильна до утворення тріщин.
 Мербау - екзотична деревина, стійка до вологи. Дерево практично не вбирає воду, завдяки чому паркет зберігає свою форму і розміри. Глибокі коричневі півтони наповнюють приміщення затишком і душевною атмосферою.
 Бамбук - деревина з оригінальним забарвленням і відмінними технічними характеристиками. Дуже щільне і міцне дерево володіє підвищеною твердістю і стійкістю до механічних пошкоджень. Бамбуку не страшні ні цвіль, ні грибки, ні комахи. Важливо, що бамбуковий паркет не горить і не вбирає вологу.

Переваги паркету і його естетична бездоганність дозволяють створити стильний тандем з інтер'єром в будь-якому стилі. Дотики до дерев'яних покриттів дарують дивовижні, ні з чим незрівнянні відчуття. Підібрати правильний паркет для спальні або вітальні, дитячій або кухні допоможуть консультанти шоу-руму «Всё на пол». Ми знаємо про паркет все і пропонуємо кращі зразки від брендових виробників.